La despedida es el umbral del cielo y la esencia del infierno

diumenge, 24 de maig del 2020

El Poeta Halley

Bon dia!

Fins aquí han arribat els versos prohibits que estaven redactats. No sé si algun dia seré capaç de reprendre'ls o no, però de moment, els teniu disponibles.

Abans d'aterrar de ple al llibre Del cel a l'infern, vull fer una pausa per presentar-vos el que considero una de les joies d'aquesta darrera dècada.

El Poeta Halley és una cançó, del disc amb el mateix nom, del grup barceloní Love of Lesbian. Aquesta cançó parla (o segons l'he entès jo) de la dificultat de trobar la inspiració, d'escriure, de despullar-te de tot pensament i vestir els fulls de paper amb aquests.

Tant amb la poesia com amb el grup de música ens ha passat. No us podeu imaginar la impotència a l'hora de voler crear i trobar-te davant d'un bloqueig mental que no es pot superar.

Un dia, us penjaré la lletra de la banda que parla d'això i que es presentarà al proper cd (el tercer), però que ja la podeu escoltar als directes.

Ara només ens queda gaudir d'aquesta meravella que va fer fa uns anys LoL i del poema recitat per Serrat del final. Gaudiu-ho!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada