La despedida es el umbral del cielo y la esencia del infierno

dissabte, 11 d’abril del 2020

Y A Destiempo vivo yo pasando las horas...

Bon dia! Com esteu? Doncs mireu, al llarg d'aquests 7 anys d'absència he viscut molts moments, he conegut persones meravelloses, n'he perdut de molt importants,... Moltes coses, massa coses.

Però sabeu què? Ja fa temps us vaig parlar del projecte A Destiempo i avui us en torno a parlar.



Portem dos cd's, el primer: "Punto de partida" (2013) i "Las piedras del camino" (2019), els quals us podeu descarregar entrant a la nostra pàgina web:


A més a més, aquesta pàgina web us portarà a altres plataformes  on podreu descobrir cosetes de la banda: Spotify, Youtube, Instagram, Facebook,... i ens podeu seguir per saber tot el que fem!

Per desgràcia, la presentació del segon cd s'ha vist truncada pel maleït virus que està rondant aquests dies, que, juntament amb la dificultat de trobar concerts amb un estil de música com el Rock, costa molt fer una presentació decent en quant a concerts si no tens el nom guanyat.

Però tot i que ara mateix no podem pensar en concerts, el que més em fot és no assajar, no veure a aquells 3 dròpuls, passar una estona, tocar, experimentar, construir temes nous, fer una cervesa, ... 

I la veritat, formen part de la meva família.

Espero que estigueu fantàsticament bé en el confinament, i que us agafi a destemps perquè tot passi molt més ràpid!

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada