La despedida es el umbral del cielo y la esencia del infierno

divendres, 1 de febrer del 2013

Sexe sense... compromís?

Bon dia a tots i totes! Ara per ara volia recordar-vos que el principal motiu d'aquest any del blog està estancat ja que queden poquets poemes per presentar de la secció d'hivern. D'aquesta manera aniré penjant escrits, reflexions, videos o qualsevol cosa que trobi mentre passa aquest petit període de temps.

Si algú li agrada escriure i algun dia carda un text ben parit i el vol compartir, ja sabeu, la imaginació és molt bona però sempre arriba un punt que no dóna per més i així també no tot el que penjo són coses o escrits meus.

Així que avui, sense permís m'he permès el luxe de robar una publicació que va fer al facebook el meu amic Pla, que s'encarrega també de fer el disseny de les portades dels CDs del grup. Realment aquesta reflexió està de putíssima mare i a més a més, sabent com s'expressa ell, simplement increïble:

Sexe sense... compromís?


"En diuen sexe sense compromís, però per tapar les vergonyes no especifiquen el tipus de compromís el qual es volen desentendre. Per posar un exemple, la prostitució és abstèmia de sentiments, però bé cal l’existència d’un compromís; per fer un intercanvi de bens les dues parts s’han de comprometre en dur a terme el seu paper, ja sigui per pagar o per obrir-se de cames.

És veritat que sona bé dir-ne “sexe compromís”, però el que es busca en aquestes referències és evitar un conflicte posterior amb la xicota o perdre la casa i la custodia dels fills. D’altra banda, què es pot esperar d’una relació sexual sense cap tipus d’arbitratge? Quan dos estan al llit, o bé sobre el taulell de la cuina, tenen el deure, dret, o el propi ego de donar plaer a l’altre, i en part això és un compromís, i sovint també et pot posar en un compromís.

La conclusió de tot plegat és, ja que parlem de sexe, despullem-nos del tot i diguem-ne “sexe i prou”, o bé no l’anomenem de cap manera, això sí, deixem les claus en contacte per si no complim amb la nostra part del contracte."


Albert Pla Ribó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada