La despedida es el umbral del cielo y la esencia del infierno

dimarts, 30 d’octubre del 2012

Una descripció diferent (2007)

Sembla fins i tot un text seriós, però la veritat és que ho és tan poc que cada cop s'assembla més a mi...

Desordenades són les flors que creixien en primavera, les quals deriven del fred de l'hivern. Al mateix temps, però amb les estacios diferents, les fulles cauen fent referència als somnis perduts de la gent. Però el que no saben és que aquests somnis s'esfumen com el fum de les xemeneies, les que fan plorar el cel i ennegreixen les nits de lluna plena, font de tota inspiració del qui passa n its en vetlla seguint el compàs de les onades del mar. I quan la mar es deixa veure, després de vestir-se amb un vestit de petites estrelles, que deixen al descobert el seu cos de pell blanca, fa que una petita llum il·lunimini els carrers foscos dels quals el m eu cervell no hi podia escapar. I tot sembla més clar, les idees que abans eren difuses per les llàgrimes, s'escriuen ara sobre paper mullat. I és en aquests moments quan intentes reflexionar sobre tu mateix, sobre les coses que realment t'importen i t'envolten.

Sembla evident, però no, no ho és tant. Arribar a una conclusió on 4=5 sembla més fàcil i evident, encara que no sigui possible; però no s'hi val a ser conformistes, sempre hem d'anar a més.

Anar esperant el tren sempre en la mateixa estació no és solució ni opció a les decisions que un escull i menys en una estació on a l'última parada ens trobem tots: allà mateix. Has d'agafar el tren més convenient i, a la vegada , tenir prou maduresa per saber si aquest és amb el que vols viatjar o només és amb el que vols navegar per aigües diferents. Sempre és millor i té més valor el saber perdre que el voler guanyar com sigui.

I per què no xerrar, ja dintre d'aquestes nits en vetlla, la raó de la inspiració, la lluna i les onades, si per una persona faig les rimes que la meva vida fa, ja oblidades; i per què no esmentar tots aquells trens que que vaig escolli perquè al final el destí decideixi el què de mi. Sé que la meva vida no és més que una flama que dia a dia es va consumint, que com bé vaig deixar escrit -mi vida no es más que tu nombre colgado de mi sombra- i que aquesta flama va cremant també cada dia, cada hora, cada minut, cada segon de la meva vida, fins que ja no en quedi cap ni un. I, així, també vaig dexar escrit el final de la meva vida -Sentado en una silla pasaré mis últimos suspiros, bajo una luz que ilumine lo que yo he perdido, que en mi mente no quedan ya ides ni mentiras, que manchan mi vida en todo lo que me he rendido.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada